Știm că posesorii de mașini de teren au specificul lor în a conduce și, mai mult, gândesc sport, conduc sport, așa cum și mașina le cere pe traseele off-road, de mare anduranță. Întotdeauna o mașină care este dedicată traseelor montane, cu un mare grad de difucultate, are nevoie de cauciucuri pe măsură.

Termenul off-road este sinonim cu puterea în cazul mașinilor care sunt supuse în mod constant la trasee dificile, montane, forestiere sau/ și de competiție și din acest motiv o asemenea mașină are nevoie numai și numai de cauciucuri off-road. Ca și în alte cazuri, pentru anelopele de vară, all-seson sau de iarnă, există oferte variate, dintre cele mai tentante și la cauciucurile off-road.

Vadrexim face însă dierența prin promoțiile de nerefuzat la cauciucurile off-road pentru mașinile mari, de teren. O gamă largă de producători de marcă și-au dat mâna și au creat anvelope care asigură rezistență de până la câțiva ani, în cazul unei exploatări asidue a cauciucurilor.

Iar aceste modele de cauciucuri off-road pot fi acum văzute și pe site-ul companiei Vadrexim. Aici există posibilitatea montajului la achiziție, în cazul cumpărării directe din service-ul Vadrexim din București, cât și garanție de trei ani la cauciucurile off-road noi sau/și livrare gratuită, după caz. Atenție, trebuie făcută distincția între cauciucurile de SUV, care pot, la rândul lor, să fie de iarnă sau de vară, și între cauciucurile off-road 4×4.

Mașina face diferența, dar și nivelul de anduranță pe care șoferul îl solicită de la bolidul său. Sunteți la un click distanță de toate informațiile utile pentru construirea unei cereri pertinente și legitime pentru mașina voastră.

Vrei mai multe noutăți despre anvelopele tale off road, poți afla de aici  dar și alte lucruri interesante privind anvelopele pentru teren accidentat.