Multă lume are încă prejudecăți legate de meseria de model de videochat dar nu știe faptul că acest job este unul ca oricare altul doar că se desfășoară în mediul online. În plus, este un job care se desfășoară într-o locație de lux, cu echipamente profesioniste și unde nimic nu este lăsat la voia întâmplării. Modelele au controlul în orice moment iar membrii acceptați sunt doar cei din afara țării. În plus, este o meserie care aduce un confort financiar de invidiat dar și alte beneficii surprinzătoare.

 

Le descoperim pe toate în rândurile de mai jos.

 

Salarizare excelentă și alte beneficii substanțiale

 

Spre deosebire de joburile clasice, la un studio de videochat de lux din Bucuresti poți avea plăcuta surpriză de a găsi aici nu doar o echipă dornică de a te susține dar și un loc de muncă cu condiții dintre cele mai bune. Apoi mai vorbim aici de faptul că salariul oferit în primele trei luni de la angajare se ridică în total la suma de 15000 lei, tocmai pentru a garanta modelelor un prim pas spre stabilitatea financiară. De asemenea este garantat bonul de 500$ primit în prima lună, ca un cadou de bun-venit în echipă.

 

Dacă mai aduci o prietenă care se angajează și ea, mai beneficiezi încă de 200$. Concursurile cu premii la care poți câștiga bani sau cadouri sub formă de city-break se organizează lunar. Avantajele acestea sunt mai greu de găsit la un job obișnuit, ele se găsesc doar la Studioul Prime.

 

Siguranță și stabilitate financiară doar în cadrul agenției Prime

 

Spre deosebire de alte agenții de profil, la agenția Prime totul este legal iar contractele de muncă se semnează chiar de a doua zi. Nu este nevoie decât de o simplă aplicare iar mai apoi vei avea parte de o discuție relaxantă la sediul firmei. Dacă nu locuiești în București agenția poate aranja o chirie într-un apartament de calitate, asta până când vei reuși să îți cumperi propria casă.

 

Siguranța emoțională este parte din agenție, ea va fi acolo pentru orice nedumerire sau problemă personală, ajutându-te să depășești orice impas.

 

Nu este nevoie de experiență anterioară în acest domeniu deși e bine dacă aceasta există. Însă agenția Prime pune accent pe o pregătire superioară în acest domeniu, tocmai pentru a ajunge la un nivel financiar mai bun într-un timp cât mai scurt. Așadar, vei beneficia aici de traininguri de specializare inclusiv în învățarea limbii engleze. Aceasta este limba folosită în comunicarea cu persoane din afara țării.

 

Vei putea alege secțiunea de lucru și orarul pe care ți-l dorești

 

La acest job programul de lucru poate fi ales în funcție de necesitățile tale și de timpul pe care dorești să îl petreci cu cei dragi. Astfel, poți alege să lucrezi de dimineață, la prânz sau de noapte. Apoi în funcție de personalitatea ta, vei decide dacă alegi doar comunicarea cu membrii din chat la secțiunea non-adult sau dacă dorești ceva mai mult la secțiunea adult. La această secțiune câștigurile sunt mai mari.

 

Pentru mai multe detalii privind jobul de model accesați pagina oficială a agenției Prime.

 

Contact: Adresa: Piața Victoriei (Metrou Victoriei)

 

Telefon: 0725 165 944