Achizitionarea unor profile led pentru a decora propria locuinta sau pentru spatii de birouri este un pas care solicita timp si resurse, insa cu ajutorul expertilor puteti gasi rapid ceea ce va trebuie.

Tehnologia led a revolutionat industria de iluminat si a dus la adoptarea primilor pasi pentru a proteja mediul inconjurator si a furniza variante de a economisi si de a evita costurile aditionale de mentenanta. De la banda led, profile led personalizate si corpuri de iluminat, industria este plina de exemple care inlocuiesc cu succes iluminatul conventional si tuburile fluorescente si totodata ofera o modalitate inedita de a combina aspectele decorative cu cele practice. Imbinarea emotiei cu design si cu tehnologii inteligente este un pas major, care aduce in prezent nenumarate beneficii utilizatorilor.

Profilele led sunt montate cu scopul de a proteja banda led si a absorbi caldura emananta de acestea. In functie de locatia in care sunt montate si de de cat de transparente sunt, contribuie la pierderea luminii intense sau la uniformizarea celei punctiforme.

In propria locuinta intervine deseori nevoia de a redecora si de a investi in solutii de iluminare inteligente. Cu cat sunt mai originale, cu atat ofera un sentiment mai puternic de confort si spatiu personal. Profilele led personalizare sunt efectuate la comanda, in functie de dimensiunile si formele dorite

Profilele led incastrate in tavan din rigips, cu sau fara rama exterioara pot fi montate pentru a obtine o lumina clara si pe termen lung. Acestea trebuie combinate cu o banda led 24V cu 120 leduri pe metru si asigura conditiile necesare unui iluminat perfect. Pentru ca si benzile led difera in calitate, se recomanda alegerea celor care au minimum 120 leduri pe metru, fiind astfel siguri ca se indeplinesc toate conditiile pentru a se obtine rezultatele dorite pe termen lung.

Profilele led aluminiu sunt foarte raspandite si prezinta modalitati diverse de montaj. Acestea pot ascunde pana la 6 benzi si pot contribui la emiterea luminii in diverse unghiuri. Avantajele aduse de solutiile de iluminare pe baza de led sunt numeroase, iar posibilitatea de a alege profile led personalizate aduce un plus de beneficii. Din acest punct de vedere, exista profile cu difuzoare transpaente, colorate sau alb mat, care vor permite emiterea luminii in modalitati diverse, chiar daca banda led este aceeasi.

Profilele led incastrate se monteaza intr-o nisa deja confectionata. Acestea sunt ascunse intr-un spatiu special indicat la montare, iar imperfectiunile vor fi ascunse sub profilul de aluminiu. Profilele led aluminiu pot fi montate pe mobila sau pot fi implementate in cadrul proiectelor de constructie.

Clientii pot opta si pentru profile led de colt, care pot fi simetrice sau asimetrice. Profilele simetrice prezinta pereti laterali si au un unghi de 120 de grade fata de suprafata pe care sunt montate. Profilele led simetrice au o lumgime de 11,3 mm, respectiv o latime de 23,3 mm.

Profilele asimetrice prezinta pereti cu unghiuri de inclinare diferite si unghiul fasciculului poate ajunge la 60 de grade. Aceste profile sunt foarte usor de instalat, cu ajutorul unor suporturi speciale sau al unor suruburi.

Pentru fiecare tip de proiect arhitectural exista cerinte specific si tocmai din acest motiv este recomandat sa discutati cu un specialist si sa primiti astfel primele recomandari. Tehnologia led aduce foarte multe inovatii in domeniul iluminarii sustenabile si la costuri reduse, insa nu toate produsele comercializate sunt de calitate.

Expertii de la firma ProfilistLED au suficienta experienta in domeniu si sunt pregatiti sa vina in ajutorul clientilor cu solutii de iluminat inovative si tehnologii unice. Firma infiintata in 2016 are sediul in Turcia si se numara la ora actuala printre cei mai puternici furnizori de solutii de iluminat din domeniu.