Printre principalele trasaturi ale fetei care atrag atentia privitorilor se numara buzele. Cu cat acestea au o forma mai placuta, sunt mai voluptoase si mai simetrice, cu atat acestea vor crea o prima impresie placuta. Apeland la o procedura de infrumusetare de marire buze, foarte multe femei scapa de diverse complexe si se simt mult mai bine in propria piele.

Pentru a corecta volumul buzelor exista o solutie minim invaziva, care prezinta foarte putine riscuri la nivelul organismului si consta in injectarea cu acid hialuronic. Marirea buzelor cu acid hialuronic este o procedura la care foarte multe femei apeleaza cu incredere, deoarece prezinta efecte imediate si totodata buzele vor fi mult mai moi si lipsite de riduri, cu un contur mult mai bine definit.

Injectarea cu acid hialuronic este un procedeu minim invaziv, nu este deloc dureros si, datorita faptului ca este secretat si de corpul uman, acidul hialuronic va fi primit foarte usor de catre organism. Se va folosi o crema cu anestezic inainte de injectarea cu acid hialuronic buze, pentru a asigura confortul pacientei.

Efectele dupa aceasta injectare se mentin incepand de la 6 luni, cu posibilitatea de a rezista chiar si un an de zile, insa aceste rezultate depind foarte mult de pacienta si de tenul acesteia. Printre factorii care influenteaza efectele injectarii cu acid hialuronic pe termen lung se numara: metabolismul pacientei, fumatul, stresul si expunerea la ultraviolete.

Injectarea cu acid hialuronic buze dureaza pana la 30 de minute, iar efectele se vad imediat. Rezultatele finale vor fi insa vizibile de abia dupa doua saptamani, dupa ce acidul hialuronic isi face efectul. Este important ca in primele 24 de ore de la efectuarea interventiei sa se foloseasca medicamentele recomandate de medic impotriva durerii si sa se evite efectuarea unor tratamente dentare. In cazul in care apar mici vanatai temporare sau edeme, este bine de stiut ca acestea se vor retrage in timp.

Acidul hialuronic este o substanta care este secretata de organism si are rolul de a hidrata pielea si de a-i da mai mult volum. Acesta se foloseste mai ales pentru a a bunatatii circulatia si pentru a reda elasticitatea pielii. Acidul hialuronic este biodegradabil si confera pielii un aspect neted. Medicul specialist va decide care este volumul de acid hialuronic care va fi injectat, in functie de nevoile pacientei si de forma buzelor. Dupa efectuarea interventiei se recomanda masarea buzelor, iar in cazul vanatailor se va aplica un gel cu arnica.

In lunile urmatoare acidul hialuronic va fi absorbit de catre organism, ceea ce face ca efectul interventiei sa fie reversibil. Acidul hialuronic se foloseste nu doar pentru marirea buzelor, ci si pentru indepartarea ridurilor sau pentru netezirea pielii si hidrateaza pielea in profunzime.

Pacientele care sufera de probleme de autoimunitate sunt sfatuite sa evite tratamentul cu acid hialuronic. Printre efectele adverse care pot aparea dupa injectare se numara si aparitia unei umflaturi sau a unei vanatai in zona in care a avut loc injectarea. In acest caz se va recomanda folosirea unei creme antiinflamatoare.

Prin procedura de injectare acid hialuronic buze se va corecta forma buzelor si vor fi hidratate. Cu ajutorul acidului hialuronic acestea vor beneficia de mai mult volum si datorita faptului ca acidul hialuronic retine apa, buzele vor capata un aspect natural si vor fi mult mai voluminoase. Acestea vor fi mai moi si mai pline, iar micile riduri din zona buzelor vor disparea. Este foarte important ca obiectivul injectarii cu acid hialuronic sa fie crearea unor buze cat mai naturale. Tocmai de aceea este important sa apelati la un chirurg plastician cu experienta. Calitatea materialelor folosite pentru augmentare buze este de asemenea foarte importanta.

Pentru a fi sigure de implicatiile procedurilor de augmentare buze si acid hialuronic buze pret, precum si pentru a primi raspunsuri la toate intrebarile legate de acest subiect, va puteti programa la un consult la Clinica Zone Medical Estet din Bucuresti. Dr. Eugen Turcu, medic primar chirurgie estetica conduce activitatea clinicii si coordoneaza echipa de specialisti cu succes.

Pentru programari ne puteți contacta la

Zone Medical Estet

Clinica Estetica Bucuresti

Tel 0761640626