Utilizarea frecvenței radio și a ultrasunetelor în procesele de remodelare corporală neinvazivă este o modalitate nouă și inovatoare de a vă schimba forma corpului. Aceste două tehnologii lucrează împreună pentru a crea o modalitate sigură și eficientă de a vă îmbunătăți aspectul. Acest tratament este ideal pentru cei care doresc acest lucru fără să apeleze la intervenții chirurgicale.

Remodelare corporală neinvazivă

Remodelarea corporală non-invazivă este o tendință în creștere în industria frumuseții. Din ce în ce mai mulți oameni caută modalități de a-și îmbunătăți aspectul fără intervenții chirurgicale sau perioade de recuperare. Radiofrecvența și ultrasunetele sunt două dintre cele mai populare metode de conturare neinvazivă a corpului.

Radiofrecvența folosește căldura pentru a descompune celulele adipoase și pentru a stimula producția de colagen. Ultrasunetele utilizează unde sonore pentru a descompune celulele adipoase. Ambele metode sunt eficiente în reducerea grăsimilor, întărirea pielii și ameliorarea celulitei.

Remodelarea neinvazivă a corpului are multe beneficii, inclusiv lipsa anesteziei și lipsa cicatricilor. Aceste proceduri pot fi efectuate într-un timp scurt și puteți vedea rezultatele în câteva săptămâni.

Radiofrecvența: cum funcționează, beneficii

Radiofrecvența (RF) este un tip de energie care este utilizat în multe aplicații diferite, inclusiv remodelarea corpului. Energia RF funcționează prin încălzirea țesutului și făcându-l să se contracte. Acest proces poate fi folosit pentru a îmbunătăți aspectul pielii, pentru a reduce grăsimea și pentru a strânge mușchii.

Tratamentele RF sunt adesea combinate cu tratamente cu ultrasunete pentru rezultate și mai bune. Ultrasunetele ajută la spargerea depozitelor de grăsime calcifiate și de dizolvarea simultană a lor. De asemenea, ajută la stimularea producției de colagen, care poate ajuta la îmbunătățirea aspectului pielii.

Tratamentele RF și cu ultrasunete sunt sigure pentru majoritatea oamenilor și au foarte puține efecte secundare. Aceste tratamente pot fi efectuate în cabinetul unui medic sau într-un spa, iar ulterior nu este nevoie de timp de recuperare.

Ultrasunete: cum funcționează în remodelare corporala, beneficii

Acest proces generează mici vibrații și căldură, ajutând la descompunerea celulelor adipoase și la promovarea producției de colagen.

Terapia cu ultrasunete poate fi utilizată pentru a viza anumite zone ale corpului, cum ar fi abdomenul sau coapsele. Este o alternativă neinvazivă la liposucție, care poate fi dureroasă și are un timp de recuperare lung. Tratamentele cu ultrasunete sunt de obicei scurte, durează doar 30-60 de minute și nu există timp de nefuncționare după aceea.

Unele studii au arătat că terapia cu ultrasunete poate fi eficientă în reducerea grăsimilor, mai ales atunci când este combinată cu alte tratamente, cum ar fi terapia cu radiofrecvență. Există, de asemenea, unele rapoarte despre pacienți care au observat o îmbunătățire a texturii și elasticității pielii cum ar fi tonifiere fese, de exemplu, după tratament.

Când sunt utilizate corect, frecvența radio și undele cu ultrasunete pot duce la o senzație de căldură pe piele. Acest lucru este cauzat de efectul termic al valurilor, care provoacă o creștere a temperaturii în țesut. Căldura face ca fibrele de colagen din piele să se contracte, rezultând un efect de strângere. Zona de tratament se poate simți fierbinte în timpul procedurii, dar acest lucru nu ar trebui să provoace durere sau disconfort.

Există multe tehnologii diferite care pot fi folosite în procesele neinvazive de remodelare corporală, dar platforma Accent Prime utilizează atât frecvența radio, cât și ultrasunetele pentru a elimina celulita și a îmbunătăți forma corpului.

Ambele tehnologii sunt eficiente în remodelare corporală, dar platforma Accent Prime este capabilă să ofere rezultate superioare deoarece utilizează ambele tehnologii simultan. Acest lucru permite un tratament mai cuprinzător și mai eficient, care poate oferi rezultate vizibile chiar și după o singură ședință.