Florile în aranjamente unice primite cadou îmbunătățesc starea de spirit, decorează casa cu o paleta luminoasă în zilele cenușii și transmit o energie pozitivă. Le poți oferi la ocazii foarte speciale cum ar fi aniversările. Printr-un buchet de flori poți celebra aniversarea persoanei dragi din viața ta, aniversarea casătoriei tale, a părinților sau orice alt eveniment important pentru tine. Alegerea unui aranjament unic este cerut, în special, pentru un eveniment unic în viața cuiva sau pentru a arata marea dragoste persoanei care contează din viața ta. De asemenea, indică semnificația acelei zile speciale, mai ales dacă florile reușesc să transmită ceea ce simți.

Buchetele de flori

Florile sunt potrivite atât pentru femei, cât și pentru bărbați, dar trebuie luate în considerare regulile de bază. Pentru bărbați, se aleg aranjamente cu flori cu o tentă masculină cu laturi înalte, fară decor impresionant. De exemplu, un aranjament cu garoafe roșii și trandafiri este potrivit pentru bărbații de orice vârstă. De asemenea, poți opta pentru flori în aranjamente unice într-o combinație de gerbere, lalele, bujori, dalii.

O opțiune unică potrivită pentru bărbați, ar fi o compoziție de flori exotice – anthurium, strelitzia, protea. Femeilor li se pot oferi buchete aniversare de flori într-un aranjament unic, în funcție de gradul de sentimente, vârstă și preferințe. Pentru o fată tânără, ar trebui să optezi pentru un aranjament de flori într-un buchet, cu predominanță în culorile roz și alb. Trandafirii clasici, orhideele, gerbera și hortensiile, într-un aranjament unic și delicat, nu vor lăsa indiferent pe nimeni. Pentru femeile de peste 30 de ani, buchetul cu flori în nuanțe stricte de roșu închis, sunt cele mai potrivite.

Cutia cu flori

O cutie cu flori este un decor non-standard și original al oricărui eveniment special: fie că este o aniversare jubiliară, o întălnire rafinată sau o sărbătoare clasică. Un aranjament unic de flori într-o cutie, poate deveni unul dintre cele mai izbitoare și de neuitat cadouri pentru destinatar. Mai ales când compoziția este alcătuită dintr-un buchet de trandafiri, orhidee elegante, margarete delicate sau gerbere inegalabile. Exista o selecție largă de cutii cu flori mari și mici pentru fiecare eveniment din viață ta. Florile în aranjamente unice pentru femei sunt realizate magnific, iar pentru bărbați într-un decor mai strict. Sinceritatea și deschiderea sunt apreciate nu mai puțin decât darul în sine.

Când să oferi un buchet de trandafiri

Un buchet de trandafiri fermecători, într-un aranjament imens și unic, poate fi prezentat femeii iubite de Ziua Îndrăgostiților, în ziua logodnei sau la ziua de naștere. De asemenea, trandafiri în formă de inimă, pot fi oferiți atunci când se fac cereri în căsătorie. Aranjamentele cu trandafiri sunt ideale pentru a fi oferite profesorilor. Prin urmare, dacă trebuie să-i faci un cadou profesorului preferat, la festivitatea de premiere de la sfârșitul anului școlar sau la începutul anului școlar, trandafirii proaspeți sunt exact ceea ce va aprecia orice profesor. De asemenea, trandafiri în compoziții unice, pot fi oferiți angajatelor cu ocazia zilei de 8 martie. Pentru fiecare ocazie, florarii de la o florărie online te vor ajuta să alegi flori în aranjamente deosebite, care să transmită perfect sentimentele celui care le trimite, în raport cu însemnătatea evenimentului.