Folosind serviciile de personalizare a magazinului online Etuo, poți alege să ai o husă sau o carcasă de telefon unică. În câțiva pași extrem de simpli și în timp real, folosind aplicația destinată personalizării, poți avea o husă de telefon cu propria poză.

Husele oferă siguranță

Un alt mare avantaj al unei carcase de telefon este faptul că este rezistentă la alunecare, ceea ce împiedică sau scade șansa ca telefonul să alunece și să cadă accidental, accidente care pot provoca daune grave.

Multe telefoane high-end de pe piață au astăzi un design elegant și subțire care face ca aceste telefoane să fie foarte complicat de ţinut în mâna fără să alunece, cum este de exemplu Samsung a52s căruia i se potrivește doar o husa samsung a52s. Cu ajutorul carcasei sau husei, persoanele din grupul tău se pot bucura de folosirea optimă a  telefoanelor lor, fără a fi nevoie să îşi facă griji cu privire la alunecarea dispozitivului din mâini.

Această caracteristică a huselor şi carcaselor personalizate poate face pe cei cărora dorești să le dăruiești să simtă că le oferi siguranţă deoarece ştiu că gadgetul lor este pe mâini bune în husa primită de la tine.

Husele de telefon sunt originale

Carcasele şi husele de telefon vin în mai multe modele și stiluri diferite, în primul rând pentru că există și multe tipuri de utilizatori de telefon mobil. Acesta este motivul pentru care carcasele de telefon personalizate sunt o opțiune excelentă pentru cei care doresc ca telefoanele pe care le folosesc să fie cu adevărat originale.

Poţi personaliza fiecare carcasă de telefon pentru familie sau pentru prietenii apropiați pentru unii poți prefera un design simplu, dar elegant, în timp ce pentru alții poți opta pentru un stil mai colorat și mai modern.

Husele personalizate au costuri reduse

Nu numai că este elegant să ai sau să oferi o carcasă de telefon sau o husă, dar este și accesibil atunci când le cumperi în vrac. Husele din silicon, de exemplu, sunt de înaltă calitate și ieftine.

Poți opta pentru a avea câteva huse la îndemână pentru utilizare, deoarece acestea sunt relativ ieftine pentru a fi cumpărate. Acest lucru oferă comoditatea de a schimba husele şi carcasele ori de câte ori este necesar.

Husele se montează fix pe telefon

O husă telefon personalizată compatibilă pentru telefon asigură, de asemenea, o potrivire precisă, care strânge automat telefonul, indiferent de modul în care utilizatorul foloseşte dispozitivul. Cu toate acestea, husele variază în funcție de modelul telefonului, așa că va trebui să asiguri mai multe tipuri de la diferite mărci și modele, pe care le poţi personaliza cu ușurință, astfel încât să poți bucura toți prietenii tăi.

Există tipuri de carcase pentru telefon care sunt subțiri, dar care țin dispozitivul în siguranță. Altele sunt groase și căptuşite, ceea ce asigură faptul că telefoanele destinatarilor sunt bine protejate, mai ales dacă dispozitivul cade de la înălțime

În orice caz, poţi garanta destinatarilor că atât tipurile de huse subțiri cât și cele groase oferă o bună protecţie, alegând huse şi carcase de la branduri cunoscute.