Dacă să porți tricouri asortate sau să cumperi felicitări cu inimioare, nu te caracterizează, atunci cu parfumuri arăbești originale unisex, cu siguranță este cea mai bună opțiune de a împărți ceva cu partenera sau cu partenerul tău.

Cu siguranță dragostea și afecțiunea este ceva ce-ar trebui simțit în fiecare zi, dar Ziua Îndrăgostiților poate fi o ocazie bună de a vă aminti reciproc sentimentele. Poți alege parfumuri arăbești originale unisex din magazinul online zafaran.ro, pe care să le împărțiți împreună. Un parfum unisex leagă cu aroma, cu momentele și cu oamenii, amintiri care se potrivesc la fel de mult ca sentimental unic dintre cupluri. Iată câteva dintre cele mai populare parfumuri arăbești originale unisex.

Parfum arăbesc Giza Of Arabia Oud, Emper

Emper își prezintă variația pe tema măreției și forței personalității în contextul istoriei, sub forma apei de parfum rafinate Giza of Arabia. O simfonie grațioasă, creată în 2018, subliniază importanța moștenirii și autenticitatea buchetului cu un strop de mosc. Designul ergonomic al produsului cu o copertă tematică originală este păstrat în stil arab. Trilurile florale ale parfumului, ascunse într-un pachet feeric, dezvăluie o lume plină de contraste și inspiră explorarea. Simfonia acordurilor lemnoase seduce prin incluziunile sale armonioase, accentuând eclectismul și exclusivitatea gustului naturii.

Notele de vârf ale unei simfonii sofisticate dezvăluie note interesante de acorduri florale si romantismul unui anason.

Notele de mijloc subliniază puterea ecourilor lemnoase din cedru și santal, turnându-se în buchet intercalate cu piper și note picante.

Notele de bază lasă o esență cu vanilie, incluzând ambra și moscul îmbietor.

Parfum arăbesc Dalal

Parfumul arăbesc Al Fares Dalal în stil arab cu design unic, edp, a fost creat pentru un bărbat și o femeie din zilele noastre. Parfumul al Al Fares se va schimba rapid cu diferitele note ale spray-ului inițial. Subtonurile masculine și feminine mai profunde și bogate vor fi dezvăluite. Dacă ești în căutarea unui parfum bogat și complex, care este de lungă durată și de înaltă calitate, acesta este o opțiune de cea mai bună calitate. Parfumul arăbesc Dalal Al Fares ar putea fi alegerea perfectă pentru tine și cineva din viața ta.

Parfum arăbesc Pure Oudi Lattafa

Aroma strălucitoare a lemnului de agar prețios de la primele note te amețește, provocând o senzație de plinătate de viață și fericire. Notele verzi proaspete de pin și ienupăr sunt scufundate instantaneu în căldura condimentelor ușoare – nucșoară picant-picant, scorțișoară aromată dulce și bergamotă subtilă, afumată, amară. Iasomia aduce un miros floral dulce și uşor acestei armonii lemnos-picante. Profunzimea și volumul compoziției sunt date de afrodisiace incitante – chihlimbar catifelat și mosc animal dulce, creând o inimă captivantă a parfumului. Laitmotivul compoziției este strălucitor, uscat, ca un oud prețios încălzit de soarele Arabiei și dulce, puternic, gros, ca mierea brună, cu note luxoase de trandafir în urma lemnului de guaiac.

Accesorii luminoase, de lungă durată, pentru silaj, cu deschidere atât în ​​timpul zilei, cât și seara. În ciuda prezenței notelor dulci, vâscoase, aroma este unică și ușoară. Purtătorului său, fie că este o femeie sau un bărbat, Pure Oudi va oferi un sentiment de lejeritate și bucurie unică de a fi. O alegere excelentă pentru persoanele vesele, „însorite” care preferă aromele orientale unisex.