Premium Studio isi desfasoara activitatea in Brasov si este un studio detinut de o firma legala, avand o echipa de profesionisti cu experienta in domeniu. Echipa noastra iti ofera: contract de munca individual, confidentialitate, training specializat, avantajele unui studio foto personal, suport tehnic.

Contractul de munca: Activitatea videochatului este reglementata de legi pe care Premium Studio le respecta. Pentru siguranta angajatelor, denumirea studioului nu are legatura cu denumirea firmei. Vei beneficia de contract de muncă individualdin prima zi! Aspectele legale (privind relatia cu Administratia Financiara , ITM etc.) sunt reglementate de aceleasi legi si norme legale ca in cazul tuturor firmelor din Romania. In plus, pe contractul de muncă nu scrie nicăieri ceva legat de videochat. Atenție: întrucât activitatea de videochat NU EXISTĂ (ca și profesie) in conformitate cu Codul Muncii, pe contractul de muncă nu va fi menționat nicăieri cuvântul videochat sau orice altă formă care să aibă legătură cu activitatea de videochat.

Confidentialitate: Confidentialitatea la noi este garantata. Datele tale personale, pozele, videoclipurile, practic tot ce vei face in studio videochat va ramine aici. Clauza de confidentialitate ne obliga, si pe noi ca si pe voi, potrivit legii, sa nu divulgam informatii, de orice fel, referitoare la activitatea desfasurata, nici in timpul derularii contractului si nici dupa incheierea acestuia.

Training specializat: Modelele studioului nostru beneficiază de training profesional, oferit de personal feminin, și de toată îndrumarea necesară pentru a deveni un model de succes.

Studio foto personal: Premium Studio detine un studio foto dotat cu aparatura foto-video de ultima generatie, oferind personalului sedinte foto profesionale.

Suport tehnic: Premium Studio foloseste softuri cu licenta. Computerele, sistemul de lumini si toate celelalte dotari tehnice respecta cerintele site-urilor de specialitate, oferind conditi optime de lucru.

CE ESTE VIDEOCHATUL

Activitatea in videochat (adult streaming) reprezinta legatura directa, prin intermediul computerului si al camerei web conectate la internet, cu diverse persoane din alte tari, majoritatea fiind din S.U.A, Canada…etc. Temele discutate de catre modele cu clientii pot fi dintre cele mai diverse, ca de exemplu: viata personala, hobby-uri, carti, filme, calatorii, psihologie, si bineinteles teme cu caracter erotic. In cadrul activitatii de videochat se poate lucra la categoriile ”Non-adult” sau ”Adult”.

Diferenta dintre cele doua categorii este destul de mare. La categoria “Non-adult” sunt interzise actiunile care implica nuditate. Cel mult poti vorbi despre asta, dar in nici un caz nu te poti implica in actiuni ce implica nuditate. La categoria “Adult” sunt permise aceste actiunile ce presupun nuditate. Modelul are libertatea de a-si conduce discutia privata cu clientul dupa cum simte si considera.

Se stie ca sunt multe joburi unde se castiga bine si foarte bine. In activitatea de videochat realizarile sunt nelimitate, aceste realizari concretizandu-se in castiguri mari si foarte mari. La marea majoritate a site-urilor de videochat, luna, din punct de vedere al castigului, este impartita in doua perioade de cate doua saptamani. Perioadele se incheie in 15 si in 30/31 a fiecarei luni. Castigurile lunare sunt castigurile adunate din perioada 1(intre 1 si 15 a lunii) si perioada 2(intre 16 si 30/31 a lunii). Fiecare site permite verificarea banilor in timp real, adica modelul are control asupra banilor realizati in orice moment doreste.

E bine de stiut ca „Model” este o denumire generica si nu trebuie sa fii fotomodel pentru a lucra in videochat. Un fizic placut constituie un avantaj, insa calitatile fizice constituie doar o mica parte din formula succesului. Foarte important in domeniu este sa fii inteligenta, sa ai ambitie, o atitudine pozitiva si o fire vesela.

DE CE PREMIUM STUDIO BRASOV

In primul rand pentru ca Premium Studio iti ofera siguranta unui loc de munca stabil deoarece facem angajari doar cu forme legale, respectand legislatia romana. Subliniem din nou faptul ca pe contractul tau de munca nu va fi specificat niciunde cuvantul videochat asa ca activitatea ta profesionala ulterioara nu va fi afectata in nici un fel.

De asemenea, suntem preocupati in permanenta de confortul si intimitatea fiecarui angajat in parte. Din acest motiv, camerele sunt individuale(nu stau doua sau mai multe modele in aceeasi camera), au un design interior modern sau clasic(dupa preferinta fiecaruia) si util in acelasi timp, creindu-ti un mediu de lucru relaxant si placut. Aparatura tehnica de care dispunem este una profesionala, lucru care duce la o calitate excelenta a imaginii, sunetului si a vitezei de transmisie: computere cu viteza mare de procesare, camere video Full HD. Toate Outfit-urile din salonul foto iti stau la dispozitie de cate ori ai nevoie de un shooting foto sau video.

Premium Studio lucreaza doar cu site-uri care nu pot fi accesate din Romania, pentru ca stim cat de important este acest confort psihic pentru modelele noastre. La noi esti in permanenta stapanul castigului tau deoarece ai posibilitatea sa iti verifici incasarile facute in orice moment.